30. Měsíců

Takové kulatiny si článek zaslouží. 

Neustále přemýšlím co napsat abych se pořád neopakovala. Jenže on je Eli tak úžasné dítě, že to nejde ho stále nechválit. 

Proto začnu s jeho hysterkama, když jsme mu udělali trucovnu, tak jeho záchvaty vzteku téměř ustaly. A jednou ho něco tak rozčílilo, že se běžel do trucovny rovnou vyvztekat i bez poslání. Jasně občas něco prostě chce a zkouší nás. Obzvláště v obhcodech, ale tomu se dá dobře předejít i docela zvládnout vysvětlováním. 

Začal trochu fňukat. Ale prozatím se to dá. Není to nic hrozného.

Neustále omuckává (nevím jaký jiný výraz pro to použít) Františka. Hned ráno po probuzení se po něm ptá a jde se s ním pomazlit a dá mu pusu a popřeje mu hezké ráno. 

Co se mluvení týká, my mu rozumíme. Občas některá slova řekne správně ale většinou se nesnaží. (Nototeton - telefon, nanadak - naklaďák atp.) Tohle podle mě naprosto vyřeší školka. Jo a od moravské svatby říká stále "chcu" místo chci. Nejde mi to ho odnaučit. A taky "ďura" místo díra. Občas používá 1. Osobu chcu/potřebuju občas říká Didi dělá... 

Motoriku má přesnou, dokáže se i udržet na kladině a moc ho baví chodit na hřiště a je to šprýmař. Má velkou fantazii a rád ji na nás uplatňuje a občas lže. To ale přisuzuji tomu, že kolikrát neví co říct a tak si vymýšlí. 

A je jednoduše to moje nejsladší prvorozený dítě na světě! 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Tajemné F.

Fialová

Prokouslý jazyk