7/2016

Další únorový týden, kromě toho, že jsme s Elíšem byli jediní komu se líbila sněhová nadílka se toho moc nestalo.
Eli se jednou probudil s uchem plným krve a tak jsme si udělali hromadný výlet na ORL. Naštěstí vše dopadlo dobře a oba kluci jsou zdraví. Jen Eli se škrábnul na špatně viditelném místě a Faník má škrábací uspávací tik.
Já také byla donucena jít ke své doktorce a zvážit nějaký druh vhodné antikoncepce. Pokud doopravdy nechci dalšího potomka. Nabídla mi hormonální tělísko a já to nyní zvažuji. Rozhodně to je levnější než pilulky a komplikce se téměř nevyskytují...
O víkendu jsme navštívili dědu s babi a užili si docela klidný den. A taky jsme s Elim projeli jeho "monenu" konečně.
A ještě jedna opravářská: Muž se rozhodl, že na digestoři opraví nefungující světlo.  Eli tátovi pomáhal a nová digestoř dorazí v úterý! :)

Přeji všem krásný týden!

Komentáře

  1. No... několik kamarádek z něj mělo migrény, takže pro mě s mými hormonálně rozjížděnými migrénami v obou těhotenstvích je to pro mě úplně mimo uvažování. Taky znám pár, které si stěžovaly na rozházený cyklus a téměř neustálé špinění. Za mě moc drahá sranda na testování :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já právě slyšela, žetím že to nepřechází tolik do krve, tak není migréna ani hormonální klouzačka a téměř žádný cyklus - znám dvě dámy, co ji mají a naprostá spokojenost.
      Zase si říkám, že když to bude tak dobrý, tak těch 5,5 tisice není tolik ;)

      Vymazat

Okomentovat

Velice si vážím Vašeho názoru a jsem ráda, že jste mi tu zanechali komentář.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Prokouslý jazyk

Trénujeme...

Červen a Moravské dobrodružství