10. Měsíců

Novinky v domě jsou, že se Faník rozjedl. Sní úplně všechno, pokud je to podáváno z mého talíře. Z dětských lahviček nejí žádné. Občas nějakou s těstovinami.

Umí vylézt na gauč a to je jeho nejoblíbenější stanoviště ze kterého pozoruje veškeré dění. Se sestupem z gauče to bývá horší. Ale občas se mu to i povede. 

U slov jsme se zasekli na "máma", "bába" a "blbá" (nepopiratelný vliv dědečka). 

A umí krásně paci, paci a moc se u toho směje. A naučil se i "Jak jsi veliký?" (Přesnem druhý den po tom co jsem napsala, že to neumí.) 

Spí docela v pohodě. Třikrát během dne a v noci se budí maximálně dvakrát. (Kolem druhé a čtvrté ráno.) Vstáva ale mezi pátou a šestou. 

Šibal je zo ale pořád stejný. 


Komentáře

  1. Tohle přesně jsem tu měla včera!!! Křesílko Bibiny a lézt na něj hrozná sranda.

    OdpovědětVymazat
  2. To ja jsem malemu poridila k vanocum toto "houpaci kreslo" - http://www.detske-kocarky.cz/lehatko-newbuddy-lasco-2015.html bala jsem se, ze to prevrhne, ale Patrik se hodne snazil a nepovedlo se mu to a je Pata dracek ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak Faník už tohle i převrhnul a zdálo se mu že to je děsná sranda. Já měla málem mrtvici. A kupodivu to šel ještě jednou zopakovat, naštěstí to už se mu nepovedlo - opřela jsem židličku o stěnu. Tak zkouší nalézáni ze všech stran!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Velice si vážím Vašeho názoru a jsem ráda, že jste mi tu zanechali komentář.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Prokouslý jazyk

Trénujeme...

Naposledy