17. týden

Pondělí jsme strávili venku. Bylo krásně a Eli je venku nejšťastnější. A Fandovi se tam taky líp spí. Já mám klid na cvičení a vůbec se venku líp dýchá.
V noci ale Eli začal mít teplotu a stěžoval si, že ho bolí zuby. 

V úterý se teplota vyšplhala na 37,9 a do toho začal mít průjem a k zubům se rovnou přidala hlava. Takže jsme zůstali doma. Eli dokonce dvakrát během dne usnul, což se nestalo už minimálně rok! Já jsem si ještě odběhla k doktorce na kontrolu, kde vše dopadlo skvěle.

Ve středu se teplota pomalu snižovala, ale stejně jsme doma nasadili klidový režim. A vyrazili na chvilku jen odpoledne na houpačku. 

Ve čtrtek jsem šla s Fandou na kyčle. Opět. U Eliho se kyčle vyšetřovali na normální ortopedii. Nyní se kyčle vyšetřují na ortopedické ambulanci... Takže když jsem byla minulý týden naštvaná, že si vezmou dovolenou a objednaným nedají ani vedět. Tak jsem byla blbá vlastně já, protože jsem si nezjistila kam mám vlastně jít.

Pátek jsme obětovali nákupům. A pak standartní odpoledne na zahradě. Přiznávam se bez mučení, když můžu jít jen na zahradu kde Eliho nemusím moc hlídat, tak se mi jinam ani nechce. 

V sobotu jsme vstávali brzo a vyjeli k tchánovcům. Po roce jsem opět usedla za volant. A myslím, že mi to docela šlo, až na jeden kruhák, kde mě muž přesvědčil, že se "přece" rozjedu i na dvojku. No, nerozjedu a tímto se omlouvám všem, kteří určitě na tom kruháku nervózně pořvávali, jaká jsem k... a proč lezu za volant když to neumím. Jinak den byl super. U tchánovců jsme strávili celý den a děti - obě se tam příjemně unavili. 

Neděle byla již tradičně pracovní, muž zprovoznil malou koupelnu - konečně. A já prala, žehlila a poklizela po bytě. A taky jsme s Elim zalévali zahrádku a podařilo se nám ho uspat v postýlce.

Komentáře

  1. Jojo, venku se spí dobře a Bibina se vyblbne, tu zahrádku krutě závidím! Ale teď budeme mít hřiště přímo za domem, fakt pár metrů od dveří, tak snad budeme venku častěji - aktuálně to je výprava vždycky na hodinu a půl, oba je nakrmit, přebalit, obléct a vykopat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nenech se zmást, my se ven balíme taky hodinu i když jen na zahradu. Přebalit, oblíknout, najít pití a já většinou vypadám jako kdybych se snažila zkrotit stádo slonů... :D

      Vymazat

Okomentovat

Velice si vážím Vašeho názoru a jsem ráda, že jste mi tu zanechali komentář.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Tajemné F.

Těhotenství a realita

Fialová