Zimní těhotenská kosmetika

Moje pro letošek nejoblíbenější zimní péče. 

Na pupek Vichy. Protože po Elim mi strie naskákaly, hlavně v 41 týdnu těhotenství a tak jsem se rozhodla, že se vyprdnu na všechno co minule nepomohlo a rovnou jsem začala natírat tímhle a za mě maximální spokojenost i na tu zelenou vůni jsem si zvykla. 

Na obličej a krk používám Bioderma atoderm, vyživující krém. Mám kůži v zimě vždy extra suchou a lepší krém jsem prozatím neobjevila. A když se zadaří a na rukách se mi objeví atopik, tak mi tenhle krém zabere. (Mě ano, dítěti bohužel ne...)

Na vlasy jsem dlouho hledal nějaký šampón, který by mi hlavu umyl, ale nepřesušil. Nakonec jsem jednou v koupelně popadla dětský šampón a světe div se. Zabral... Zřejmě je něco pravdy na tom, že mýdlo není nejlepší a tak se u mě v koupelně tenhle Johnson chvíli zdrží. 

A poslední věc je máslo od Avonu. Dostala jsem ho k Vánocům a jediné, co mu můžu vytknout je příliš silná vůně. Mě to voní jako když děláte karamel a trochu ho připálíte. Ale jinak skvělá věc. Máslo se příjemně nanáší a dobře se do kůže vstřebá. 

Komentáře

  1. O Vichy jsem měla vědět dřív :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V prvním těhotenství jsem používala něco jiného a to fakt nezabralo. Břicho mám popraskaný až hrůza. A tak jsem přesedlala na Vichy a ten mi pomohl i s těmi starými jizvami. Jsou takové méně viditelné, ale jsou tam pořád... Těch se už nejspíš nezbavím.

      Vymazat
    2. Já naopak měla v prvním nějaké tělové mléko s kakaovým máslem ještě z Irska, a tady jsem ho nesehnala, Tak jsem taky používala něco jiného a asi dva týdny před porodem už to kůže nedala, docela mě to naštvalo...

      Vymazat

Okomentovat

Velice si vážím Vašeho názoru a jsem ráda, že jste mi tu zanechali komentář.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Tajemné F.

Těhotenství a realita

Fialová