6. týden - Sníh

Pondělí dopoledne začalo sněžit, proto na odpoledne jsem s Elim měla velké plány. Protože dopoledne měl opravdu příšernou náladu. Nic se mu nehodilo pod vousy. Nakonec se uklidnil při prohlížení časopisu o autech. Bohužel se ale přes den nevyspal, takže večer už byl protivný jen z toho přetažení.

V úterý jsem nechala kluky chvíli doma samotné a šla k doktorce a do práce. Bohužel na sobě pociťuji lehkou sníženou pohyblivost a menší nápadu-tvornost. Takže jen dokola skládáme lego, hrajeme si s autama a nebo se tu honíme a bafáme. A Eli zase přes den nechtěl spát... Uvidíme, snad to není konec odpoledním šlofíkům. To by mě mrzelo. :)

Středa byla zajímavá. Manžel měl chvíli čas přes den a tak jsme jeli nakoupit zbytek věcí pro F. Samozřejmě se to neobešlo bez nákupu autíček do vany pro Eliho. Ale mám už poslední věci ze seznamu a navíc Malvík teď má akci, že každý měsíc dá těhotným nějaký dárek. My si vyzvedli vaničku. Celou dobu s Elim jsme ji neměli, ale uznávám, že právě teď se nám docela hodí. Eli dostal olej do koupele a mýt teď v předklonu vanu je pro mě téměř nadlidský úkon.

Ve čtvrtek Eli překvapil, když jsem se šla po obědě natáhnout, tak si vedle mě hrál s autíčkem až úplně vytuhnul. Což bylo snad úplně poprvé, kdy při hraní usnul a kdy asi usnul i zcela sám. A byl tak neskonale hodný, že mi vynahradil celý ten předešlý týden.

V pátek jsem ještě byla v práci. Doufejme, že naposled. Pak tradiční pátek, rozvrh jídla, nákup a večer jsem si četla a pak koukala s mužem na film Vikingové. Můj oblíbený.

O víkendu jsme dodělávali koupelnu, opravili komodu a navštívili nás Zlatí prarodiče.
Tudíž sobotní den byl výživný. Ale při naší dopolední procházce jsme objevili několik rozkvetlých kytiček. To nás zahřálo u srdce a znaveni jsme po obědě oba odpadli do postele. Eli spal nakonec dvě hodiny, a když se probudil tak bohužel vůbec neměl dobrou náladu. Ta se mu zlepšila až po pár hodinách hraní s dědou... A večer byl chudák úplně vyždímaný, ani jíst se mu pořádně nechtělo.

Neděle už začala být vtipnější. Ráno mě probudili poslíčci (poprvé za dvě těhotenství je mám!) a pak jsem se hrdinně vydala na procházku zasněženým okolím. Naštěstí jsem to rozchodila a i si odpočinula. Psychicky, po fyzické stránce jsem úplně mrtvá ještě teď a to jsme s Elim hoďku spali. 





Komentáře

Okomentovat

Velice si vážím Vašeho názoru a jsem ráda, že jste mi tu zanechali komentář.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Tajemné F.

Těhotenství a realita

Fialová