4. týden - Vztahy a pohodička

Konečně jsem se odhodlala a tento týden věnovala vylepšování vztahů s lidmi z mého okolí. Respektive vylezla jsem ze své pohodlné ulity a vyšla ven. Kupodivu se mi zpátky ozvalo dost lidí, avšak... Za tenhle týden se mi povedlo sejít jen s jednou kamarádkou. I tak to ale bylo super a Eli se zdál být novým programem tak unesen, že se obávám, že z něj bude kavárenský povaleč :D

Taky se u nás zastavila na celý den tchyně. Což bylo super, protože hlídání v ten den se opravdu hodilo. Navíc je to skvělá tchyně, se kterou se máme rády a můžeme si celý den povídat. Na večer přijel i tchán a my objednali pizzu. K velké radosti Eliho (jak to, že přijel děda tak i ta pizza).

Jinak týden uběhl a já si toho ani nevšimla. Kromě vyřizování mateřské dovolené, shánění nějaký důležitých dokladů a vůbec se téměř nic nedělo.

Jen včera, v sobotu, nám od rána nešla voda. Manžel volal na středočeskou vodárenskou a slečna/paní mu oznámila, že technici zjišťují závadu. Po hodině, kdy se ani na internetu neobjevila zpráva o havárii a voda nešla, jsem byla vyslána telefonovat já. Mě slečna řekla to samé a když jsem se zeptala, proč to teda nedají na stránky, že ve Slaném nefunguje voda, tak mi odpověděla, že neví co tam napsat a čeká na zprávu techniků... Tak jsem asi nepochopila účel těch stránek, když tam nepíšou, že někde nefunguje voda...

A neděle už byl absolutní klid. Já prala, žehlila... Manžel připravoval dřevo... Prostě pohodička. :)

Komentáře

  1. Někdy si lidi nechtěj nechat říct a po kavárnách ne a ne posedávat... v pátek třeba má osmiletá dcera odmítla se mnou jít... šla radši rovnou ze školy domů a táta jí šel naproti :-)
    Ovšem nejdřív se ujistila, že je možné donést odtamtud dortík domů :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Dortík je základem kavárenského povalečství :D Já doufám, že mu to zůstane a bude se mnou chodit rád... (I když je mi jasné, že postupem času mě vymění za mladší prototyp :D)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Velice si vážím Vašeho názoru a jsem ráda, že jste mi tu zanechali komentář.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Tajemné F.

Těhotenství a realita

Fialová