Trénujeme...

...procházky bez kočárku.

A je to opravdu náročné. Ani ne tak pro E.liho, který lítá všude možně, ale pro mě, když ho musím chytat. Chceme ho dostat ven z kočárku a naučit chodit za ruku ze dvou důvodů.
Tím prvním důvodem je, že v březnu do kočárku bude uložen sourozenec.
Ten druhý důvod je, že už se nám nechce kočárek tahat.

Prozatím to vypadá tak, že když chci někam dojít. Musím ho občas poponášet - to mám ale zakázané, kvůli břichu. Ale kočárek chci vytáhnout opravdu jen výjimečně a chci mu dát volnost. Vím, že mi rozumí, ale pořád ještě nechce poslouchat. (Asi dávám špatné argumenty pro chůzi tím mým směrem.)

Jak jste řešili odkočárkování vy? Nějaké nápady? Tedy kromě mrkve přivázané na prutu... :) A kdy jste se kočárku zbavili?

Komentáře

  1. Já tě asi nepotěším, máme golfky doteď (skoro 23m) a opravdu to nevypadá, že je v nějaké nejbližší době odložíme - když zkusíme jít ven bez nich, byť za nějakým lákavým cílem (práskání pámelníku), zasekne se za prvním rohem a chce na koníčka. Popravdě se začínám poohlížet po sourozeneckých kočárcích, nebo aspoň skejtíku za kočárek, Brigule je líná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli do sportovniho kocaru nechce, golfky sem tam vezme ma milost, ale nejradeji lita sam. Jenze to cini potize me, hlidat dite aby nekam nevbehlo a za ruku jit nechce. Tak jsme ted poridili "ksirky" a kupodivu on ke nadseny. Jen kdyz se moc unavi tak chce nosit... coz ted taky neni idealni. :)

      Vymazat
  2. Úplně bez kočárku se neobejdeme ani teď (Bertíkovi je 26m). Když se někam doopravdy chci dostat, tak ho naložím do golfek a mimino do nosítka. A nebo se Bertík veze na skejtíku. Ale moje vize o tom, jak miminko budu nosit a batole půjde způsobně za ruku (nebo aspoň půjde přibližně správným směrem a přijatelnou rychlostí) dávno vzaly za své...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nositko/satek u druheho vyuziju urcite daleko vic nez u Eliho. Ale doufala jsem ze kdyz zacneme uz ted s tréninkem tak se mi to vrati... ale prozatim se to vubec nezlepsuje :D

      Vymazat

Okomentovat

Velice si vážím Vašeho názoru a jsem ráda, že jste mi tu zanechali komentář.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Prokouslý jazyk

Červen a Moravské dobrodružství