19. měsíců

"No to je ale krásný chlapeček?!"
Začínají nás na procházkách zastavovat babičky a rozplývat se nad Elim. A představte si, on si to užívá! Směje se a mává a sem tam pošle i pusinku, to když se mu babička jo líbí.

Eli žvatlá a žvatlá, jen slova v češtině z něj nejdou pořád ven. Sem tam mu něco ujede, ale to spíš náhodou. I tak se ale snažíme rozšiřovat slovní zásobu. Odpovídá na to, jak se jmenuje (sice to jako jeho jméno nezní, ale i tak je šikovný), rozpozná od sebe různé věci a umí si v každé situaci poradit. (Ale to asi píšou všechny matky, že? :p)

Běhání se neustále zdokonaluje. Proto jsem mu objednala baťůžek s vodítkem (až přijde dám sem fotku). Konečně s ním třeba budu moct chodit ven a nebát se, že mi vběhne pod auto. Z nových pohybových aktivit, které se učí či naučil, musím uvést plížením vpřed a hopsání. Občas mu to nevyjde a skončí na zemi, to pak začne vzteky válet sudy.

Chtěla jsem taky napsat, že se snažíme odplenkovat. Jenže prozatím o tom jen všichni mluvíme, ale žádný speciální krok jsme k tomu nepodnikli. Jsme lenoši a doufám, že do první třídy s plenkama nepůjde! :D

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Tajemné F.

Těhotenství a realita

Fialová