Čtyřicátý pátý týden

Dva samostatné kroky! A koncem týdne už drobné popocházení. Jistý je jen když se něčeho nebo někoho drží ale i tak jsme na něj hrdí.

Jen se spánkem je to horší a v noci se chce pořád přicucnout. Nevadí mi to, jen pořád zvažuji, jestli to je dobře. Jestli si pak nezvykne na tohle každou noc a jestli ho už mohu úplně odstřihnout. Nikdo z mého okolí mi neporadí, protože kojím nejdéle ze všech. Možná to jen příliš řeším... Přiznávám se. A pak je tu ještě noční křičící doba. To se Hádě rozkřičí, spí a točí se dokola. A nechce chovat držet a vlastně nic. Dokud se úplně neprobudí a nezačne plakat, protože ho budíme. Vážně nevím co s tím. A doufám, nebo spíš pevně věřím, že je to jen takové období.

Máte s něčím takovým zkušenosti? Pomohlo vám něco? My praktikujeme co-sleeping, takže ze stýskání to určitě není.

Děkuji za jakýkoliv názor...

Komentáře

  1. Mám o 3 týdny mladšího syna než ty. Jak tak sleduju tvůj blog, ten tvůj je určitě čipernější, ale v některých ohledech prožíváme na chlup to samé. Úspěšně jsme ukončili kojení (tedy úspěšně pro Motýlka - já jsem z toho ještě pořád smutná). A potíže se spánkem. Dělá nám totéž: točí se v postýlce, křičí, ale má zavřené oči a napůl spí. Když ale NEMÁ ucpaný nos (v poslední době bohužel málokdy), spí naprosto v klidu, občas i celou noc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje prababička říkala, že když má dítě v noci takové stavy tak je dobré dát ho do peří. Je pravda, že teď je to trochu lepší, ale když třeba jedeme na výlet, tak pak má ty děsíky znovu. Myslím si, že to je zřejmě to zpětné prožívání dne a malý se s tím vyrovnává pláčem. Údajně tohle zpětné promítání jde až do tří let věku dítěte. O_O Pevně věřím, že to je kec a malý brzy prospí v klidu celou noc.

      Vymazat

Okomentovat

Velice si vážím Vašeho názoru a jsem ráda, že jste mi tu zanechali komentář.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Tajemné F.

Těhotenství a realita

Fialová