Hubnutí II

Nedávno jsem psala, že jsem začala doma cvičit jógu. To proto, abych trochu zpevnila povolené svalstvo. A nemám tedy pocit, že by to bylo někde vidět, ale padají mi dvoje kalhoty a dostala jsem se na, pro mě, už sdělitelnou váhu. 

A aby bylo vidět jak vážně to myslím, řeknu vám, že během těhotenství jsem přibrala 10 kg. To není tak strašný. Po porodu jsem měla 84 kg. To je dost strašný. Dneska mám 74,5 kg. S tím, ale nejsem moc spokojená. Zařekla jsem se, že letos doopravdy zhubnu.

Proto jsem začala s pravidelnou stravou a ono to není tak těžké, když pravidelně musí jíst i Háďátko. A jeho jídelníček se mi líbí, když má chuť, tak si vezme kukuřičnou křupku a nebo kousek vařené zeleniny nebo ovoce. Jasně trochu mu činí potíže trefit se do pusy, ale o to je šťastnější, když se mu to podaří.

Sakra, a to jsem chtěla psát jen o hubnutí a ne o dítěti...

Vrátím se tedy k tématu. K ranním surya namaskara chci přidat běhání. A jelikož moje kondice je někde hooodně daleko. Možná i v jiné galaxii. Tak budu muset začít pomalu. Myslím, že i chůze do schodů pro mě bude jako první stupeň dost obtížná a jako pozitivum vidím to, že do těch schodů můžu chodit i s dítkem. 

Jako další pohyb mám procházky. Slíbila jsem si, že nebudu chodit jen když je venku hezky, ale každý den minimálně na hodinku.

A už jste určitě viděli ty 30-ti denní výzvy. Dřepové, sed-lehové atd. Mě zaujala tahle. To je přesně můj styl "cvičení" jen to vydržet. :-) 

A když se vrátím ještě i k tomu jídelníčku, po Vánocích nemám ani chuť mlsat. Takže opravdu budu jíst jen to, co malý. Ovoce, zelenina, jogurty a trochu masa k obědu. Naštěstí se letos přejedl i manžel, takže je nyní velmi nápomocný.

Jak jste po porodu (a nejen po něm) hubnuly vy? 

Komentáře

  1. Gratuluju jak k rozhodnutí, tak k prvník kilům dole :-)
    Já po prvním porodu byla hoodně oplácaná :-) Pak jsem začala chodit na zumbu a než jsem otěhotněla podruhé, byla jsem na své původní předmatýskotěhotenské váze :-)
    Po druhém porodu jsem byla vcelku v poho...problém nastal po státnicích, k nimž jsem se vysloveně promlsala, abych si obalila nervy :-) Takže před třetím těhotenstvím deset kilo nahoře. Ale začátek byl tentokrát dost nevolnostní, do 14tt jsem se téměř prozvracela, a tak jsem zatím zhubnula tři kila a přibírat se chystám až těsně před porodem ;-)
    Tobě přeju pevné odhodlání, nervy a hodně štěstí! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju, snad to pujde vsechno dobre. A tobe at se dari s malym bubinkem. ;-)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat

Okomentovat

Velice si vážím Vašeho názoru a jsem ráda, že jste mi tu zanechali komentář.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Tajemné F.

Těhotenství a realita

Fialová