Třicátý týden

Hádě je tu s námi už celých třicet týdnů!

A do nedávna jsem měla docela klid. Zjistila jsem, že ležící miminko není zas až taková nuda, ale vlastně pohoda. Bohužel, jako většina matek, jsem to zjistila až tehdy, když Hádě začalo lézt.

Chtěla jsem začít cvičit, ale zjistila jsem, že pobíhání za dítětem a říkání: "Ne, ne, ne, tohle nesmíš." Je vlastně daleko zábavnější tělocvik. A ještě lepší je, když manžel přijde domů a já mám chvilku čas. Uklidit, kouknout na blogy a uvařit.

Zjistila jsem také, že příkrmy jsou občas docela vtipný. Hádě zase přišel na to, že brokolice je odporná. Mrkev, jen když koupím sladkou. Brambory leda s mrkví. Kdežto dýně, ta může být kdykoliv. Myslím, že už teď má mlsný jazýček.

Hádě zase zjistil, že na zádech to není taková sranda. Pokud ho táta nebo já nelechtáme. Proto otáčení z bříška na záda se u nás nekoná. Za to často padá, zjistil ale, že když upadne a začne ječet. Někdo ho vždycky zvedne a nosí. Tím pádem má větší rozhled a může ukořistit nějaké zajímavé věci. (V poslední době to byly obálky, nákupní seznam a noviny.)

Taky má už dva zuby, které nejčastěji používá na naše prsty. Nechápu k čemu jsou ty kousátka, když prsty jsou o tolik lepší!

V kočárku se mu zase začalo líbit, protože vidí ven. Ano, je ve sporťáku a ještě sám nesedí. Musím ale říct, že Quinny je skvělý kočárek, protože má takový pololeh, takže to podle mě tolik nevadí.

Komentáře

  1. Jo, kousání do prstů. přesně! Vždycky jsem si říkala, proč se nevyrábějí kousátka ve tvaru lidských prstů. Možná by to bylo trochu morbidní, ale podle mě by to mohlo mít úspěch.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to si jdeme nechat patentovat! :D Ale je to pravda, nejlepší je prožmoulat kloub mezi dorůstajícími zuby. Už se těším až mu všechny zoubky dorostou :)

      Vymazat

Okomentovat

Velice si vážím Vašeho názoru a jsem ráda, že jste mi tu zanechali komentář.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Tajemné F.

Těhotenství a realita

Fialová