40. týden a více

Nějak mě prvotní deprese z téhle přenášecí situace opustila a já se dostala do fáze, kdy mi to zas až tolik nevadí. Každé ráno mám pravidelný ranní rituál (snídaně, maily, sprcha a zkrášlení), pak jedu do nemocnice, kde si pokecám se sestřičkami a nebo i s doktory. Ti jsou kupodivu v nemocnici příjemní a vstřícní vůči dotazům i vtípkům. (Které z mojí strany přichází velmi často, obzvláště když jsem vynervovaná - takže teď skoro pořád.) 

Pak volám mamince a informuju jí, že se pořád nic neděje. Ta zklamaně zabručí a já se projdu nemocničním parkem, než si pro mě přijede manžel. To jedu s ním do práce, kde si dám kávičku a popřípadě s něčím pomůžu. (Víte, kdybych měla sedět doma a koukat na televizi, tak se zblázním.) 

Doma pak uvařím/upeču na další den. Pomazlím se s kočkou. Etapově žehlím a uklízím pokoje v domě. Nakonec usedám k počítači a koukám zálibně na módní trendy na letošní jaro. Projedu pinterest.com a někdy i polyvore.com, juknu, co se děje na FB a co mi píše google za zprávy a pak přijde domů muž.

Najíme se, pokecáme, shlédneme nějaký film (nebo extraligu) a já jdu spát. Jsem zvědavá, kdy začnu pociťovat nudu a nebo nuda nepřijde a dřív tu bude prcek. :)


Takhle nějak jsem si představovala celou svojí mateřskou... ;) 

Komentáře

  1. Přivodila jsi mi příjemné vzpomínky na poslední týdny prvního těhotenství :-) Až na ty nemocniční návštěvy...
    Ale užívej si to, žádné další těhotentví (není-li po dvaceti letech, kdy je první potomek již z domu :-) už takové pohodové není :-)
    Každopádně přeji krásné poslední dny, co nejrychlejší a "nejpříjemnější" porod a hlavně zdravého mrňouska :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ;) Už jsem si začala tenhle stav trochu užívat - i když někdy je to trochu fuška. Obzvláště v době informovanosti, kdy mi doktor vysvětluje, co mě čeká :D Je to fajn, ale pak si říkám, že nevědomost je vlastně sladká :)

      Vymazat

Okomentovat

Velice si vážím Vašeho názoru a jsem ráda, že jste mi tu zanechali komentář.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Tajemné F.

Těhotenství a realita

Fialová