Dětský pokoj

Všimli jste si zvláštního jevu v navrhování interiérů  pokojů? Nevíte co mám na mysli? To, že když se začnete porozhlížet na síti po nějakých zajímavých interiérech, tak se zobrazí buď: 
za a) super moderní 



nebo
za b) super kýče 




Nechci ani jedno! Chtěla bych pro své dítko milý a krásný pokoj, ve kterém by si mohl/a hrát a které by nemělo moc ostrých hran a nevypadalo jako z katalogu Ikea. (Nic proti, nakupuju tam ráda a už mám vybraný takový malý kobereček před postýlku. Ale celý dům zařízený v tomto stylu mít nechci.) 

Co mi tedy zbývá? Mám jeden pokoj a ani jeden nápad. Pustím se do lovu a budu hledat vhodný kompromis. Ono, když ani nevím jakou barvou chci pokoj vymalovat, tak to bude těžké. A můj muž na mě neustále tlačí, ať už si konečně vyberu aspoň tohle! 

Chápu ho, ale... ono to vážně nejde... Vždyť ani nevíme, jestli je to kluk nebo holka?! 

Kdo může poradit, je vítán! 
Vítáni jsou tedy všichni, i ti, co si lámou hlavu nad tím samým. 

Komentáře

  1. řešila jsem stejný problém s příchodem mého prvního dítěte. chodila jsem po obchodech, koukala na internet, pořád to nebylo ono. nakonec si se mnou manžel sedl, pomohl mi ujasnit si představu, jak si ideální pokoj představuju a pak jsme si nechali v Polsku udělat nábytek na míru, podle hrubých našich náčrt. Pak jsme koupili matraci na postel a dětské povlečení na netu a ostatní doplňky v IKEA nebo taky na netu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip, už jsme na něm začali trochu pracovat a musím říct, že IKEA tak nějak vede.

      Vymazat

Okomentovat

Velice si vážím Vašeho názoru a jsem ráda, že jste mi tu zanechali komentář.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Prokouslý jazyk

Trénujeme...

Červen a Moravské dobrodružství