20. týden

Tento týden se nese na vlně velké únavy, neustálého drobného žďuchání a rostoucího pupku. (Už teď vím, jak bych vypadala, kdybych k obědu jedla děti!)

Konečně na mě ale začíná být vidět to těhotenství. (I když se ho před většinou svých zákazníků snažím utajit.) Bohužel, si ale myslím, že to teď spíš víc připomíná, jako kdybych byla milovník knedlíků než mom-to-be. Takže většina lidí, si ještě tak dva měsíce (doufám) bude myslet, že jsem jen vyžraná.

Ta horší část je ta, že jsem pořád unavená. Chce se mi spát a už jsem se přistihla, že jsem usnula i při čištění zubů. (A tuhle zkušenost nikomu nepřeju...) Doufám, že už se mi brzy vrátí zase energie a já nebudu vypadat jako zombie.

To, co mi ale dělá radost, je ta rybka v břiše, která se ozývá čím dál tím víc častěji. Dokonce už se těším na ty pořádně žďuchance a ne jen tohle kraulování.


Komentáře

  1. Dokud můžeš, zkus spát. Až bude prcek na světe, už se nevyspíš. To rada - za prvé.
    Za druhé. "Jak bych vypadala, kdybych k obědu jedla děti!" Šup, uspat moje děti! Právě jsem si je díky tvé poznámce, probudila :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že dítka jsi pak uspala v pohodě ;) To je drobná nevýhoda, že nejvíc času je až večer, kdy už děti spí (a nebo se to snaží předstírat)
      Za radu děkuji, prozatím jsem najela na systém "chodit brzo spát a dát si odpoledního šlofíka" a přežívám... Zřejmě se mi něco snaží naznačit, že nebudu mít spavé dítě :/

      Vymazat

Okomentovat

Velice si vážím Vašeho názoru a jsem ráda, že jste mi tu zanechali komentář.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Tajemné F.

Těhotenství a realita

Fialová