Příspěvky

Zobrazují se příspěvky z červenec, 2015

5. Měsíc

Otáčení už zvládá perfektně. Začal si strkat nohy pod břicho, ale nezvládá se udržet na ručkách a dohromady to zkoordinovat, takže couvá.  Nejoblíbenější činností je nadávat kousátku a chrastítku. A když to nezabere vrčí na ně.  Bohužel se u něj už teď objevil atopický ekzém. Takže mažeme a mažeme. Spí vcelku dobře (1-2 kojení v noci) a spíme všichni v jedné posteli. Uvažuju nad tím pořídit ještě jednu postel k nám. Abychom měli víc místa.  Večer dostává 100-140 ml příkrmu. Jinak se celý den moříme s kojením a pít chce jen vleže.  Zkoušeli jsme příkrm, ale po hlasitém pláči a neustálém plivaní, jsem se rozhodla to ještě odložit.  V kočárku se mu líbí, a rád v něm venku spí. Ale jakmile se probudí, chce do ruky a aspoň prozkoumat okolí. 

Zvláštní je,

že když jsem přetažená, frustrovaná a kompletně v pr... Tak mi lidi říkají jak mi to sluší (i když vypadám jak oteklej vorvaň) a jak skvěle to všechno zvládám.  Opak je pravdou a já se stále víc cítím pod psa. Obzvlášť teď když bych se chtěla soustředit na Eliho a jeho záchvaty vzteku a hysterie. Ale nemám na to sílu a tak to u nás končí typickou scénou on ječí já ječím na něj. A to vím, že tudy cesta nevede! Někdy se dokonce snížím až tak hluboko, že dostane na zadek.  A to pak půl dne probrečím jen si na to vzpomenu. Neustále věřím, že nejsem hysterka ale jen mě dohnaly nějaký zatoulaný hormony. František nám začal couvat a chtěla bych mu věnovat tolik času, co Elimu. Jenže to nezvládám. Popravdě nejde nám ani kojení. Přisuzuji to narušitelovi Elímu, protože když jdeme krmit tak Eli nutně potřebuje na záchod, hrát si/číst si a nebo prostě pochovat. Takže přikrmujeme a snad to bude v pořádku. A tady je tak děsnej bordel, až se snad raději odstěhujeme než abych to uklízela! 

Tohle léto...

...jsme prozatím ještě nebyli venku. Pokud nepočítám nákupy, lékárnu a nebo doktory. Eli minulou středu dostal antibiotika. A do pátku je bere a nesmí ven. Fanda pořád chrchle.  Muž se dnes rozhodl jet na ORL kvůli mandlím. A rozhodl se sám, takže to už musí být!  Já mám stále trochu rýmu ale připisujuji alergii. Mám neskutečnou chuť na kafe. Obě děti už se daly trochu do pořádku a po obědě spí. Občas i tři hodiny... A já jako největší ostuda dneska ještě nevylezla z pyžama!  Všem přeji krásnější začátek léta!